Fat Lizard Brewing co - finland

Detta är partyöl för den kräsna ölälskaren. Bryggeriet Fat Lizard baserat i Espoo, Finland fullkommligt osar av  entreprenörskap,  passion och idérikedom. Här handlar det om att göra fräsch, välgjord och lättdrucken öl. De flesta av Fat Lizards öl är dessutom glutenfria.

Fat Lizard har hela tiden kunden  fokus och de lever efter devisen "Det finns ingen bättre dryck än öl". Vi är mycket stolta över att få representera Fat Lizard i Sverige.

Läs mer på www.fatlizard.beer/

Rascals brewing Company - irland

Rascals Brewing Company grundades i Dublin 2014 av paret Emma och Cathal.  
Namnet Rascals representerar paret, bryggeriet, det djärva varumärket, men viktigast av allt den härligt lekfulla och livliga stil som Rascals öl besitter.  

Deras utsökta hantverksöl, Wunderbar IPA, Yankee White IPA m fl har blivit hyllade och prisade, i såväl i Irland som i övriga världen.  Rascals är inte främmande för att testa nytt och släpper ofta olika "one-offs"

Läs mer på www.rascalsbrewing.com.

Eight degrees brewing co - irland

Kärlekens vägar äro outgrundliga vilket gjorde att Scott och Cam lämnade Nya Zeeland respektive Australien för Cork, Inrland. Tur det, för tillsammsn skapar de nu välsmakande hantverksöl gjorda på endast natuliga ingredienser.

Här finns en stor variation av åretrunt öl såsom Irish Red Ale, IPA och äkta irländsk Stout men också spännande säsongsöl , just nu en Seisiún IPA.


Läs mer på www.eightdegrees.ie

Wild Wheather ales - storbrittanien

Fråm Silchester, England kommer detta innovativa och smått genialiska bryggeri. Med inspiration från hela världens ölkultur skapar de ständigt nya spännande och intessanta hantverksöl. Att de har en cool estetik gör det hela ännu roligare.

Låt er till exempel smaka av en Surök med Persika eller en Blåbärs stout. Eller varför inte en Annanas Gose. Bryggeriet har dessutom gjort en hel rad intressanta collabs bland annat med Mad Hatter.
.
Läs mer på www.wildweatherales.com

yellow belly beer - irland

Sedan starten 2015 har Yellow Belly lanserat mer än 200 olika öl. De är ett bryggeri som sprudlar av kreativitet och nyfikenhet vilket gör det dem till varje ölnörds dröm.

Deras kreativitet ses även på ölburkarnas utsida  genom  illustratören Paul Recks konstverk. 

En klar favorit bland alla deras ölsorter är en Suröl med passionsfrukt. Rena himmelriker för smaklökarna.

Läs mer på http://yellowbellybeer.ie

Black Donkey Brewing - irland

I Roscommon, Irland hittar vi Black Donkey Brewery. I hemlandet är de unika i sitt slag då de brygger sina öl på enbart vildjäst. 

Black Donkey har ambitionen att skapa naturliga, originella och traditionella handtvecksöl av högsta kvalitet. Mest är de kända för sina utmärkta Saison i olika variationer.Bryggeriet är litet med växer för varje dag vilket också gör expertmöjligheterna större något vi sannerligen uppskattar.

Läs mer på: www.blackdonkeybeer.com

En BLACKS OF KINSALE - irland

Sam och Maudeline Black startade sitt bryggeri 2013 och har levt sin dröm sedan dess. I Kinsale, Cork, på Irland brygger de öl med passion, personlighet och massor av humle. Sam Black brygger många trevliga varianter, från Pale ale till Stout, med finess och härlig balans mellan maltens sötma och humlens blommiga, fruktiga beska.

Blacks of Kinsale är en av Irlands tveklöst bästa mikrobryggerier och vi är väldigt stolta över att ha dem i vår portfolio.

Läs mer på www.blacksbrewery.com.

Buddelship - tyskland

Buddelship är ett litet bryggeri med sina rötter i Hamburg. Simon Siemsglüss och Martin Schmidt brygger både tradionella och nyskapande hantverksöl som sticker ut ur mängden. Med influenser från både Tyskland, Storbritannien och USA laborerar de med olika humle, malt, och frukt.

Buddelship brygger hantverksöl med karaktär, ofiltrerade helt utan kompromisser. 


Läs mer på www.buddelship.de

Dot brew - irland

Möt här bryggmästaren Shane Kelly, som på Irland kallas kungen av fatlagrade öl. Här testas gränserna och magi skapas. Vill ni ha hantverksöl med mycket smak och karaktär är detta bryggeriet för dig. 

Detta Dublinbaserade bryggeri erbjuder  till exemel en Vietnamese Coffee Stout eller en Imperial Stout lagrad med  lokalproducerad honung och färska körsbär. Produktionen ör idag  mycket liten och upplagorna ör därför begränsade vilket gör varje öl unik.

Läs mer på www.dotbrew.ie

 nowhere brewing - luxenburg

Vi är glada att ha hittat detta  fantastiska bryggeri i Luxenburg.  På Nowhere handlar det om passion för öl men också respekt för det hantverk det är

Nowhere har hittills endast producerat fyra olika öl (IPA, veteöl, APA samt Porter) men målet är att hela tiden sträva framåt, växa sig större och samtidigt behålla sin höga kvalité. Vi på Lucky Ones är tacksamma över att få vara med på denna resa. detta kan bli stort, riktigt stort.

Läs mer  på www.nowherebrewing.com.

wild horse brewing co - wales

Wild Horse Brewing Co startade sin resa 2015 i norra Wales. 

Wild Horse har höga ambitioner ovh ett stort fokus på att hitta den absolut bästa malt och humle som finns att tillgå föt att göra högkvalitativ hantverksöl. Bland annat har de gjort enm underbar veteöl

Vi är tacksamma över att Sverige är det första land som får ta del av deras öl utanför Storbrittanien.

LÄs mer på www./wildhorsebrewing.co.uk

mean sardine brewery - portugal

Portugal kanske är mer känt för sin vinproduktion snarare än sin ölproduktion. Men faktum är att även här blir bryggerierna allt fler. Mean sardine är, enligt vår mening,  ett av de bästa mikro-bryggerierna i landet.

Mean Sardine startade sin resa 2013 och har´därefter blivi utsedda till bästa portugisiska bryggeri av Ratebeer flera år i rad. Mean Sardine har också en hel del spännande samarbeten bakom sig bland annat med De Molen.

Läs mer: www.facebook.com/MeanSardine/