Fat Lizard Brewing co - finland

Detta är partyöl för den kräsna ölälskaren. Bryggeriet Fat Lizard baserat i Espoo, Finland fullkommligt osar av  entreprenörskap,  passion och idérikedom. Här handlar det om att göra fräsch, välgjord och lättdrucken öl. För att nå bästa resultat har de till och med designat sin egen bryggeriutrustning.

Fat Lizard har hela tiden kunden  fokus och de lever efter devisen "Det finns ingen bättre dryck än öl". Vi är mycket stolta över att få representera Fat Lizard i Sverige.

Läs mer på www.fatlizard.beer/

Rascals brewing Company - irland

Rascals Brewing Company grundades i Dublin 2014 av paret Emma och Cathal.  
Namnet Rascals representerar paret, bryggeriet, det djärva varumärket, men viktigast av allt den härligt lekfulla och livliga stil som Rascals öl besitter.  

Deras utsökta hantverksöl, Wunderbar IPA, Yankee White IPA m fl har blivit hyllade och prisade, i såväl i Irland som i övriga världen.  Rascals är inte främmande för att testa nytt och släpper ofta olika "one-offs"

Läs mer på www.rascalsbrewing.com.

Eight degrees brewing co - irland

Kärlekens vägar äro outgrundliga vilket gjorde att Scott och Cam lämnade Nya Zeeland respektive Australien för Cork, Inrland. Tur det, för tillsammsn skapar de nu välsmakande hantverksöl gjorda på endast natuliga ingredienser.

Här finns en stor variation av åretrunt öl såsom Irish Red Ale, IPA och äkta irländsk Stout men också spännande säsongsöl , just nu en Seisiún IPA.


Läs mer på www.eightdegrees.ie

Wild Wheather ales - storbrittanien

Fråm Silchester, England kommer detta innovativa och smått genialiska bryggeri. Med inspiration från hela världens ölkultur skapar de ständigt nya spännande och intessanta hantverksöl. Att de har en cool estetik gör det jhela ännu roligare.

Låt er till exempel smaka av en Persiko Sour eller en Blåbärs stout. Eller varför inte en Annanas Gose. Bryggeriet har dessutom gjort en hel rad intressanta collabs bland annat med Mad Hatter.
.
Läs mer på www.wildweatherales.com

bryggja brewery - belgien

Bryggja bryggeri startade 2012 av fyra vänner i Moerdijk, Belgien. Till en början var det en ren hobbyverksamhet men då de fick mer och mer uppmärksamhet utvecklades det till något mycket mer.

Bryggja använder sig endast av belgisk humle och vill att hela processen ska vara naturlig. Inga extrakt eller smakförstärkare här inte. Bryggja har ett samarbete med norska blackmetalbandet Mysticum och dessa öl har blivit en stor succé.

Läs mer på www.bryggjabrewery.be

TROUBLE BREWING CO - irland

Trouble Brewing grundades 2010 och är idag ledande bland den nya generationens mikrobryggerier på Irland. Bryggeriet är fast beslutna att producera spännande, fantastiska och unika öl med enbart naturlig ingredienser. 

Trouble Brewing har en lång lista med stilar, allt från ljusa ales till nattsvarta stouts. De laborerar och experimenterar bortom fantasins gränser och släpper årligen flerasäsongsöl och "one offs".     

Läs mer på www.troublebrewing.ei

En BLACKS OF KINSALE - irland

Sam och Maudeline Black startade sitt bryggeri 2013 och har levt sin dröm sedan dess. I Kinsale, Cork, på Irland brygger de öl med passion, personlighet och massor av humle. Sam Black brygger många trevliga varianter, från Pale ale till Stout, med finess och härlig balans mellan maltens sötma och humlens blommiga, fruktiga beska.

Blacks of Kinsale är en av Irlands tveklöst bästa mikrobryggerier och vi är väldigt stolta över att ha dem i vår portfolio.

Läs mer på www.blacksbrewery.com.

Buddelship - tyskland

Buddelship är ett litet bryggeri med sina rötter i Hamburg. Simon Siemsglüss och Martin Schmidt brygger både tradionella och nyskapande hantverksöl som sticker ut ur mängden. Med influenser från både Tyskland, Storbritannien och USA laborerar de med olika humle, malt, och frukt.

Buddelship brygger hantverksöl med karaktär, ofiltrerade helt utan kompromisser. 


Läs mer på www.buddelship.de .

CREW REPUBLIC - tyskland

Våren 2011 i Munchen tog Timm och Mario beslutet att säga upp sig  från sina jobb. Med äkta passion och vijan att nå  perfektion satsade de allt på sin dröm och startade mikrobryggeriet Crew Republic. Målet var att skapa öl som revolutionerade den tyska ölmarknaden.

Detta är öl för den sanna ölälskare. Detta är öl  med kvarlité, nyfikenhet och ren  kompromisslöshet.


Läs mer på www.crewrepublic.de/en

 nowhere brewing - luxenburg

Vi är glada att ha hittat detta  fantastiska bryggeri i Luxenburg. Två killar som följde drömmen och nu lever den fullt ut. På Nowhere handlar det om passion för öl men också respekt för det hantverk det är

Nowhere har hittills endast producerat fyra olika öl (IPA, veteöl, APA samt Porter) men målet är att hela tiden sträva framåt, växa sig större och samtidigt behålla sin höga kvalité. Vi på Lucky Ones är tacksamma över att få vara med på denna resa. detta kan bli stort, riktigt stort.

Läs mer  på www.nowherebrewing.com.

birrificio indipendente elav - italien

På Elav bryggeriet i Bergamo, i norra Italien  strävar alltid bryggmästaren efter att hitta det lilla extra i ölet. Insikt, finess, lekfullhet, intuition och en gnutta galenskap är de fundamentala byggstenarna för att hitta den optimala ölen.

Elav vill själva se sitt bryggande som en resa mot vad man på engelska kallar "Hop awareness", en process för att lära och upptäcka vägar att få allt att sammanfalla i en symfoni av smakkombinationer, aromer och färger.

Läs mer p www.elavbrewery.com/en/.

Cerveja Letra - portugal

Portugal kanske är mer känt för sin vinproduktion snarare än sin ölproduktion. Men faktum är att även här blir mikrobryggerierna allt fler, och kvaliteten är hög. Letra är en av de bästa mikro-bryggerierna i Portugal, beläget i  Vila Verde, i Braga distriktet.

Från intensiva toner av frukt och blommighet i Letra D (Red Ale) till komplexa men eleganta aromer i Letra E (Belgien Dark Ale) levererar bryggmästarna på Letra hantverksöl som inte går dig omärkt förbi. 

Läs mer på www.cervejaletra.pt.