Om oss

Lucky Ones Wines & Beer erbjuder hantverksöl och högklassiga viner från central- och sydeuropa, från bryggerier och vingårdar där man är passionerad för hantverket i att framställa unika produkter med hög varaktig kvalitet. Vårt fokus är på små till medelstora producenter från länder som har mycket att erbjuda av livets goda!

Lucky Ones Wines & Beers är ett familjeföretag startat av Mattias och Martina Björkman i slutet av 2015, under namnet Östgöta Vinimport. I början importerade vi vin från central- och sydeuropa, men sedan årskiftet 16/17 har fokus mer och mer övergått till hantverksöl. Våra producenter återfinns i Italien, Irland, Storbirittanien, Tysklan Portugal med flera. Gemensam för våra bryggerier och vingårdar, som vi arbetar exklusivt för i Sverige, är passion, kvalitet och personlig prägel. 

Våra kunder är i huvudsak restauranger och pubar. . Vi  har även börjat erbjuda vissa vinder till den privata marknaden, via Systembolagets beställningssortiment. Även vissa ölmärken kommer att finnas att tillgå där  inom kort. Under 2018 har Lucky Ones börjat synas mer och mer. Bland annat deltog vi på En öl och whisymässa i Göteborg. Vi har flera festivaler på G men håller även i ölprovningar och föreläsningar. Vill du veta mer så är det bara att ta kontakt oss.

Följ oss på facebook