Wild Wheather ales - storbritaNnien

Fråm Silchester, England kommer detta innovativa och smått genialiska bryggeri. Med inspiration från hela världens ölkultur skapar de ständigt nya spännande och intessanta hantverksöl. Att de har en cool estetik gör det hela ännu roligare.

Låt er till exempel smaka av en Surök med Persika eller en Blåbärs stout. Eller varför inte en Annanas Gose. Bryggeriet har dessutom gjort en hel rad intressanta collabs bland annat med Mad Hatter.
.
Läs mer på www.wildweatherales.com

van moll craftbeet - holland

Från Eindhoven, Hollan kommer Van Moll Craft Beer. Ett gärng ölfanatiker som sedan 2013 även driver sin egen Brew Pub.

 Hos  Van Moöö handlar allt om experimentlusta och och ölnörderi. Förutom fyra "Core öl" skapar Van Moll hela tiden nya spännande och kreativa öl i  en liten upplaga. Vad sägs till ex om en Imperial Tiramisu Stout eller en Super Fruity Porter. Återkommande är också en massa spännande Collabs med andra bryggerier.

Läs mer på https://vanmollcraftbeer.com

yellow belly beer - irland

Sedan starten 2015 har Yellow Belly lanserat mer än 200 olika öl. De är ett bryggeri som sprudlar av kreativitet och nyfikenhet vilket gör det dem till varje ölnörds dröm.

Deras kreativitet ses även på ölburkarnas utsida  genom  illustratören Paul Recks konstverk. 

En klar favorit bland alla deras ölsorter är en Suröl med passionsfrukt. Rena himmelriker för smaklökarna.

Läs mer på http://yellowbellybeer.ie

Dot brew - irland

Möt här bryggmästaren Shane Kelly, som på Irland kallas kungen av fatlagrade öl. Här testas gränserna och magi skapas. Vill ni ha hantverksöl med mycket smak och karaktär är detta bryggeriet för dig. 

Detta Dublinbaserade bryggeri erbjuder  till exemel en Vietnamese Coffee Stout eller en Imperial Stout lagrad med  lokalproducerad honung och färska körsbär. Produktionen ör idag  mycket liten och upplagorna ör därför begränsade vilket gör varje öl unik.

Läs mer på www.dotbrew.ie

Black Donkey Brewing - irland

I Roscommon, Irland hittar vi Black Donkey Brewery. I hemlandet är de unika i sitt slag då de brygger sina öl på enbart vildjäst. 

Black Donkey har ambitionen att skapa naturliga, originella och traditionella handtvecksöl av högsta kvalitet. Mest är de kända för sina utmärkta Saison i olika variationer.Bryggeriet är litet med växer för varje dag vilket också gör expertmöjligheterna större något vi sannerligen uppskattar.

Läs mer på: www.blackdonkeybeer.com

mean sardine brewery - portugal

Portugal kanske är mer känt för sin vinproduktion snarare än sin ölproduktion. Men faktum är att även här blir bryggerierna allt fler. Mean sardine är, enligt vår mening,  ett av de bästa mikro-bryggerierna i landet.

Mean Sardine startade sin resa 2013 och har´därefter blivi utsedda till bästa portugisiska bryggeri av Ratebeer flera år i rad. Mean Sardine har också en hel del spännande samarbeten bakom sig bland annat med De Molen.

Läs mer: www.facebook.com/MeanSardine

Rascals brewing Company - irland

Rascals Brewing Company grundades i Dublin 2014 av paret Emma och Cathal.  
Namnet Rascals representerar paret, bryggeriet, det djärva varumärket, men viktigast av allt den härligt lekfulla och livliga stil som Rascals öl besitter.  

Deras utsökta hantverksöl, Wunderbar IPA, Yankee White IPA m fl har blivit hyllade och prisade, i såväl i Irland som i övriga världen.  Rascals är inte främmande för att testa nytt och släpper ofta olika "one-offs"

Läs mer på www.rascalsbrewing.com.

SPRIKE BREWERY - GÖTEBORG

I svenska mikrobryggeriernas mecka Göteborg  finns Spike Brewery och Tap Room. Vi är mycket glada över att få chanen att distribuera deras lite mer "unika" ölsorter  över resten av Sverige.